99,7% kupujących poleca tego sprzedawcę

Polecam739Nie polecam2

Zgodność z opisem
5
Koszt wysyłki
Obsługa kupującego
5

Polityka prywatności
  1.  Administratorem danych osobowych jest RiK Rafał NIEZGODA z siedzibą w ul. Wolności 47 58-160 Świebodzice, NIP 886-241-79-08, REGON 368835290 

  2. Wszelkie dane osobowe przetwarzane są przez Administratora zgodnie z przepisami powszechnie obowiązującego prawa, w szczególności z przepisami rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U.UE.L.2016.119.1) oraz ustawy z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.2018.1000).

  3.  Podstawą przetwarzania danych osobowych jest: "umowa sprzedaży lub działania podejmowane na żądanie Kupującego, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO), ciążący na Sprzedawcy obowiązek prawny związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c) oraz prawnie uzasadniony interes Sprzedawcy, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)."

 

Niniejsza polityka dotycząca plików cookie odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do RiK Rafał NIEZGODA ul. Wolności 47 58-160 Świebodzice.
Przez korzystanie ze stron i aplikacji wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania stron oraz aplikacji.

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
RiK Rafał NIEZGODA ul. Wolności 47 58-160 Świebodzice używa ciasteczek w różnych celach: by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu, aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji. Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

 

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Klienci, których interesował ten produkt, oglądali też:
System nawierzchniowy hurtownie - set Overline Plus
System nawierzchniowy hurtownie - set Overline Plus
99,16 zł 80,62 zł
szt.
Tor górny L=405 m mill finish Overline/Overline P
Tor górny L=405 m mill finish Overline/Overline P
24,23 zł 19,70 zł
szt.
Tor dolny toczny Overline Plus L=405 m mill finis
Tor dolny toczny Overline Plus L=405 m mill finis
44,37 zł 36,07 zł
szt.
Tor górny L=17m anoda
Tor górny L=17m anoda
45,24 zł 36,78 zł
szt.
Nóżka regulowana Axilo H- 60 Hafele
Nóżka regulowana Axilo H- 60 Hafele
2,45 zł 1,99 zł
szt.
Uchwyt krawędziowy HEXA 96mm/150mm aluminium
Uchwyt krawędziowy HEXA 96mm/150mm aluminium
8,59 zł 6,98 zł
szt.
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Paczkomaty InPost) już od 200,00 zł.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium